Commoció al món del ciclisme per la mort a Andorra d'un massatgista de l'equip Movistar

L'auxiliar Pep Toni Escandell ha patit un accident cardíac a la seva residència dels Oriosos, a la Massana, on havia arribat ahir des de Mallorca per participar en una concentració de l'equip amb alguns corredors

Pep Toni Escandell ajudant un ciclista a l'arribada d'una etapa.
Pep Toni Escandell ajudant un ciclista a l'arribada d'una etapa. MOVISTAR TEAM

El món de l'ciclisme està de dol després de conèixer aquest dissabte al migdia la sobtada mort d'un dels seus personatges més populars i carismàtics. El massatgista i auxiliar mallorquí Pep Toni Escandell, de 52 anys, ha mort al Principat. Mentre era al seu domicili dels Oriosos, a la Massana, on residia a temporades, ha patit una fallada cardíada de la qual no s'ha pogut recuperar. Escandell havia arribat aquest divendres mateix a Andorra procedent de Mallorca i havia de participar en una concentració del seu actual equip, el Movistar.

 Escandell, de 52 anys, n'acumulava vuit a d'experiència en l'estructura que dirigeix ​​Eusebio Unzué, a més d'haver exercit en equips com el Lotto-Soudal, el Maia portuguès o la selecció espanyola de ciclisme. Va formar part  en el seu dia de l'Illes Balears, on va coincidir amb professionals com Toni Colom, Toni Tauler, Joan Horrach o Vicenç Reynés. Aquesta temporada havia tornat a Movistar Team (abans Illes Balears i Caisse d'Epargne), on era un dels homes de confiança dels també illencs Enric Mas, Lluís Mas i Albert Torres, amb qui també havia coincidit a la selecció espanyola.

La notícia ha causat un enorme impacte en el si de l'ciclisme mallorquí, i dins de l'Movistar Team, ja que es trobava a Andorra amb alguns dels seus corredors preparant el retorn a la competició, prevista en la Volta a Burgos. Escandell passava temporades al país en una vivenda als Oriosos, a la parròquia de la Massana. La seva família es desplaça des de Mallorca a Andorra per fer-se càrrec de les despulles.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending