Apareix abandonada l’escopeta amb què es va disparar contra un urbà

L’arma de perdigons va acabar a la deixalleria de la Massana, els responsables de la qual l’han posat en mans de la policia

L'urbà va rebre trets quan estava comprovant els parquímetres.
L'urbà va rebre trets quan estava comprovant els parquímetres.

L’arma que presumiblement un veí de la Massana va fer servir dimarts de la setmana passada per disparar contra un agent de circulació de la parròquia que controlava la zona blava on el tirador tenia estacionat el vehicle ha aparegut abandonada les darreres hores. Malgrat que la investigació que hi ha oberta haurà de determinar tot plegat, tot indica que l’home se'n volia desprendre, sabedor que hi ha cursada una denúncia per part del comú.

Pocs detalls han transcendit del cas atès que està en plena investigació. No obstant, sí que ha transcendit que l’arma, una escopeta de perdigons, hauria acabat apareixent a la deixalleria comunal de la Massana. Estupefactes per l’aparició, els responsables del servei de les Valls del Nord ja l’han posat en mans de la policia. Malgrat que hi ha pocs dubtes, segons les fonts, de la titularitat de l’arma, cal fer les anàlisis de balística corresponents, emmarcades en la denúncia interposada pel comú de la Massana.

Una imatge d'arxiu de la zona blava a l'altura del lloc on ha passat l'incident.

Relacionat

Combatre multes ‘a trets’?

Tot arrenca dels fets succeïts el migdia de dimarts de la setmana passada a l’avinguda del Través. De cop i volta, un agent de circulació que controlava la zona blava d’aquell carrer va veure com des d’una finestra se’l disparava. Sortosament cap tret el va impactar. Però havent reconegut l’autor dels trets, i després que aquest l’increpés de paraula, va alertar la policia. Les diligències inicials de la patrulla no van portar enlloc perquè el suposat agressor es va fer l’orni.

El comú de la Massana ha decidit presentar la denúncia.

Relacionat

El comú de la Massana denuncia l'autor dels trets de balins contra un agent comunal

L’agent de circulació va descartar encetar accions contra el ciutadà, que ja té antecedents per conflictiu. No obstant, el comú va decidir que el fet no es podia deixar passar i va formalitzar una denúncia contra el veí que el funcionari havia reconegut de manera indubtable. El suposat gest de mirar de desfer-se no faria més que incrementar els elements ja prou clars que van en contra del tirador, que hauria volgut evitar la multa per excés de temps a la zona blava a perdigonades.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending