Aparatós bolcat d’un camió mentre descarregava en una parcel·la dels Oriosos

El vehicle, d’una empresa de materials de construcció, no estava ben estabilitzat i ha acabat estimbat a l’interior del terreny on s’ha de construir, sortosament tot ha quedat en danys materials

El camió, bolcat.
El camió, bolcat.

Un camió d’una empresa de materials de construcció de la Massana ha acabat estimbat en el terreny de la urbanització dels Oriosos, a la zona d’Anyós de la mateixa parròquia, on estava treballant. Sortosament, tot i l’aparatositat de l’accident i l’ensurt que ha patit el conductor del vehicle, no s’han hagut de lamentar gran cosa més que danys materials i la carretera secundària que passa per aquell punt s’ha hagut de tallar al trànsit durant un parell d’hores per tal de facilitar les tasques per remuntar el camió.

L’accident ha passat a quarts d’onze del matí. El camió en qüestió estava descarregant material en una parcel·la de la urbanització massanenca, abans d’arribar als Cortals d’Anyós, i per causes que caldrà determinar si escau, el vehicle, que de ben segur no estava prou ben estabilitzat, s’han precipitat a l’interior del terreny. El fet que el camioner no estigués treballant tot sol ha fet que de seguida se’l pogués auxiliar i s’avisessin els serveis d’emergència.

WhatsApp Image 2022 12 20 at 20.19.16
Una imatge del camió bolcat des de la carretera.

Els primers en traslladar-se fins al lloc, a banda de companys del camioner, han estat agents de circulació del comú de la Massana. De seguida s’ha constatat que el conductor del vehicle, molt nou, no havia sofert cap dany més enllà de l’ensurt. A partir d’aquell moment, tots els esforços s’han centrat en poder remuntar el camió, treure’l de la zona per evitar cap més perill i poder restablir la normalitat.

Vers les 2 de la tarda s’ha tallat totalment al trànsit la via per tal que les dues grues de gran tonatge que havien de remuntar el vehicle poguessin fer la seva tasca en condicions. L’operació ha durat un parell d’hores, temps que ningú ha pogut passar en vehicle per la zona. Com a molt es podia estacionar a proximitat i creuar caminant si això resolia la urgència que pogués tenir el ciutadà en qüestió.

WhatsApp Image 2022 12 20 at 20.53.55 (1)
Treballs per remuntar el camió.

Abans de les 5 de la tarda el camió ja estava en condicions. Ha sofert alguns danys a la carrosseria però el motor no s’ha vist malmès de cap de les maneres. Fins al punt que ha pogut marxar del lloc essent accionat correctament.

Comentaris (5)

Trending