Andorra Telecom alerta d’un intent de pesca de credencials

Un correu fraudulent avisa que "el pagament s'ha processat correctament" i indica que es faci clic a un enllaç per descarregar la factura

El correu electrònic fraudulent.
El correu electrònic fraudulent. ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom ha alertat per mitjà de les xarxes socials d’un intent de pesca de credencials o 'phishing'. L'usuari rep un correu fraudulent on se l'avisa que "el pagament s'ha processat correctament" i indica que es faci clic a un enllaç per descarregar la factura.

Andorra Telecom adverteix en no fer clic a l'enllaç, ja que es tracta d'un intent de pesca de credencials.Éés un intent de robar informació personal o d'accedir a comptes en línia utilitzant correus electrònics, missatges, anuncis o llocs web enganyosos que s'assemblen molt als que utilitzem.

Per exemple, és possible que un correu electrònic de pesca de credencials sembli que prové del banc i ens sol·liciti informació privada sobre el nostre compte bancari. Els correus electrònics insten sovint els destinataris a clicar sobre enllaços que, aparentment, menen a la pàgina web de l'entitat que se suplanta, però que en realitat porten a pàgines fraudulentes des d'on es poden robar noms d'usuari i contrasenyes, números de targetes de crèdit, etc.

 

Comentaris (2)

Trending