Les analítiques no revelen res d’anormal en la punxada de la festa major de Sant Julià

Cert que hi ha substàncies que pràcticament no deixen rastre, però l’absència de símptomes en la jove de 23 anys afectada i la resta d’indicis inclosos en la investigació policial permeten donar per tancat el cas com una bretolada

Un dels darrers actes de la festa major de Sant Julià, a la plaça de la Germandat.
Un dels darrers actes de la festa major de Sant Julià, a la plaça de la Germandat. COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Si apareixen elements més endavant, es podria tornar a investigar el cas, o ampliar el que s’ha fet fins ara com a mínim. En cas contrari, l’afer de la punxada que va sentir una noia de 23 anys la darrera matinada de la festa major de Sant Julià es donarà per tancat amb el ple convenciment que es va tractar d’una bretolada o una broma de mal gust. Les analítiques que es van encomanar al seu dia no han revelat res d’anormal i les altres diligències que s’han practicat al seu tomb tampoc han aportat res de rellevant.

Cert que a diferència del fet que hi va haver la matinada del passat diumenge en la festa major d’Encamp, amb un menor com a suposat afectat, en el cas de Sant Julià sí que les autoritats sanitàries van poder determinar que hi havia hagut punxada. La noia, que va denunciar formalment els fets, hauria sentit la fiblada en un braç estant a la plaça Germandat. Però en cap cas va sentir cap mena d’inoculació. Això, juntament amb els resultats de les anàlisis, tot i que certament hi ha substàncies que pràcticament no deixen rastre, porta a pensar que no hi va haver certament injecció de res.

Controls policials preventius en aquest cas a la festa major d'Andorra la Vella.

Relacionat

La punxada de Sant Julià apunta a una bretolada

Arran de la punxada la noia, en cap moment no va patir cap mareig ni es va sentir malament les hores posteriors. Cap símptoma. Tampoc, òbviament, la punxada no va anar acompanyada de cap altre element violent. La noia va estar acompanyada -com després han recomanat els protocols establerts- i ha pogut fer vida totalment normal més enllà dels temors que pugui estar patint. Per tant, una bretolada o una broma de molt mal gust o, pitjor, una acció per crear psicosi.

Per ara, de les diligències policials que s’han practicat, com per exemple revisar eventuals gravacions que haguessin aparegut per xarxes socials o analitzar les càmeres que hi pogués haver enfocant la zona on es trobava la noia en els instants que va sofrir l’agressió tampoc no han donat cap resultat positiu. Per tant, i més enllà d’estar alerta i mantenir el protocol en vigor per si cal activar-lo, no es dóna més voltes a l’afer.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending