Un altre intent de robatori a la zona de Prada Ramon encén totes les alarmes

Un home que hauria aconseguit gravar la càmera de vídeo-vigilància de l’establiment afectat hauria mirat de trencar la vidriera de l’aparador, on hi ha exposats algunes desenes de telèfons mòbils

El vidre malmès de l'aparador.
El vidre malmès de l'aparador. Toni Solanelles

La inseguretat i el temor comencen a fer acte de presència entre molts comerciants. Petits fins i tot. Un altre intent de robatori a la zona de Prada Ramon poc abans de la passada mitjanit ha encès totes les alarmes després del furt, aquell sí consumat, que hi va haver la matinada de dilluns en una farmàcia, a no gaire metres de distància de l’establiment ara afectat. Hores d’ara, però, els dos fets no es poden pas relacionar.

La policia està al cas i indagant sobre els dos successos. Les càmeres de seguretat dels dos comerços haurien de ser de gran ajuda per intentar resoldre els casos. En el cas de la farmàcia, tot indica que seria un resident al país amb antecedents o, com a mínim, ja ‘conegut’ per la policia. Sobre el comerç afectat aquesta passada mitjanit encara s’han de fer indagacions. Però la càmera de vídeo-vigilància de l’establiment hauria captat com un home, de característiques ‘especials’ -no es donen més detalls per no entorpir en la investigació- hauria intentat trencar la vidriera de l’aparador on estan exposats diversos dispositius mòbils.

La porta d'entrada que s'ha forçat per entrar a la farmàcia.

Relacionat

Investiguen un robatori a una farmàcia d’Andorra la Vella

La botiga en qüestió es dedica al món de la tecnologia, venent dispositius mòbils i informàtics de diversa naturalesa i també oferint un notable servei post-venda. D’entrada, segons les diverses fonts consultades, l’individu que ha intentat trencar l’aparador i esbotzar la porta, també malmesa, no hauria pogut consumar el furt. Però encara hi ha detalls que s’estan analitzant. De fet, els responsables de l’establiment van requerir la policia poc abans de la mitjanit.

Justament, en tractar-se d’un local on la tecnologia està a l’ordre del dia, hi hauria un sistema de monitoratge que hauria permès detectar l’intent de furt gairebé al moment. Amb tot, i segons que han confirmat també les fonts policials consultades, hores d’ara no hi ha cap detingut. Tampoc en relació amb la farmàcia ni amb el robatori, també consumat, que hi va haver fa uns dies en un gastrobar que malgrat no està ja a la zona de Prada Ramon no dista massa metres de tot plegat. En tots els casos, la principal sospita és que es tracta de lladres ‘domèstics’.

Comentaris (12)

Trending