Investiguen un robatori a una farmàcia d’Andorra la Vella

Els autors, només un dels quals hauria finalment accedit a la botiga, han forçat la porta del local fent pressió amb les mans i han agafat els diners de la caixa registradora

Comentaris

La porta d'entrada que s'ha forçat per entrar a la farmàcia.
La porta d'entrada que s'ha forçat per entrar a la farmàcia. T. S.

La policia investiga el furt amb força en una cèntrica farmàcia d’Andorra la Vella. L’acció delictiva ha tingut lloc aquesta matinada per part de dues persones, una de les quals hauria entrat físicament a l’establiment i s’hauria endut els diners de la caixa enregistradora. En canvi, no hauria agafat cap fàrmac.

Els fets han tingut lloc pels volts de les dues de la matinada. Segons les diferents fonts consultades des d’Altaveu, serien dues persones les que haurien participat en l’acció. Entre les dues, i fent pressió amb les mans, haurien forçat les portes de l’establiment. Un d’ells ha entrat i ha agafat el contingut de la caixa registradora. Uns 300 euros.

En l’acció, però, no s’ha agafat cap dels medicaments. Els responsables de la farmàcia s’han adonat de la situació quan han arribat al matí i han fet la pertinent denúncia, que ha activat les investigacions policials.

En aquestes indagacions han d’ajudar força les càmeres de la mateixa botiga. Els agents, de fet ja han pogut visionar les imatges. Les sospites apunten que es tracta d’acció comesa per alguna persona resident.

Comentaris

Trending