Alerta per un intent d’estafa fent servir el nom d’Andorra Telecom

Alguns usuaris han rebut un correu suposadament de la companyia de telecomunicacions en el qual, amb l’excusa que l’usuari ha de fer un pagament, se li demanen dades de facturació

El missatge amb el qual s'intenta aconseguir dades.
El missatge amb el qual s'intenta aconseguir dades.

Malauradament, les noves tecnologies, i internet en particular, comporten els seus riscos. Són, no es pot negar, una altra via per a l’activitat d’alguns delinqüents, especialment a l’hora d’intentar cometre estafes. Alguns usuaris han alertat, justament, d’una que s’estaria intentant fer emprant de forma falsa el nom d’Andorra Telecom.

En concret, l’usuari rep un missatge al seu correu electrònic, presumptament de part de la companyia de telecomunicacions. El remitent, per això, ja es prou sospitós. En l’escrit s’indica que “el vostre pagament es va denegar”. Per això, es reclama que “actualitzeu la informació de facturació per assegurar-vos que la subscripció no s’interromp”.

Per si el missatge genera algun dubte, es dona un correu de contacte. Incògnites, poques. És un clar intent de robar dades bancàries aprofitant el nom d’Andorra Telecom. Per tant, cal anar amb molt de compte i no caure en el parany.

Comentaris

Trending