La noia detinguda per l’apunyalament hauria usat la navalla sense cap motiu aparent

Abans de l’agressió, i anant sota els efectes d’alguna substància tòxica, la dona ha reclamat de males maneres a un grup de nois que li cedissin el seient al bus nocturn que baixava de Canillo a les 5 del matí perquè li corresponia en ser discapacitada; després, arribant a Escaldes, s’ha abraonat ganivet en mà contra un dels joves

Un control policial nocturn.
Un control policial nocturn. ARXIU

La noia detinguda aquesta matinada per haver clavat una navalla a un altre jove usuari del bus de línia on han coincidit després dels primers actes nocturns de la festa major de Canillo ha agredit el noi que ha resultat ferit a l’avantbraç sense cap motiu aparent. L’agressió havia estat precedida uns minuts abans per un altercat protagonitzat únicament per l’agressora, que sota els efectes d’alguna substància tòxica, ha exigit a un grup de joves que havia pujat a l’autobús abans que ella que li cedissin el seient.

Segons que han explicat testimonis dels fets, la noia que ha acabat detinguda, de 25 anys, ha pujat al vehicle quan ja hi havia altres persones ocupant els llocs que havien triat i ha cridant i buscant brega. Prèviament havia pujat un grup de quatre nois de poc més de 20 anys que després d’haver de renunciar a baixar de Canillo amb taxi perquè no n’han trobat cap de disponible han decidit agafar l’autobús de línia. Els nois s’han assegut al bus tot esperant l’inici del trajecte.

Quan la dona ha arribat al lloc que ocupaven, de molt males maneres, i visiblement alterada, els ha començat a recriminar que estiguessin asseguts on estaven els nois. Ha assegurat que una d’aquelles places li corresponia en virtut d’una discapacitat que tindria reconeguda. Suposadament, la noia que ha acabat detinguda tindria un carnet que acredita la seva diversitat funcional. Fins i tot a arribat a agafar de la camisa el jove que minuts després ha acabat agredit.

L’arrestada ja hauria pujat a l’autobús cridant i buscant brega, i arribant a Escaldes s’ha abraonat contra el jove ferit que sort n’ha tingut de poder esquivar l’acció de la dona i el ganivet només l’ha tocat a l’avantbraç

Veient els nois que la jove no estava en els seus cabals, li han demanat que es calmés, s’han aixecat i li han cedit el lloc. En el vehicle hi havia altres passatgers. El grup on es trobava el noi que ha acabat ferit, amb un tall d’un centímetre de profunditat i diversos de longitud que ha necessitat diferents grapes per reajuntar la pell, poc abans d’arribar a Escaldes s’ha disposat a preparar-se per baixar.

Davant d’aquesta situació, i suposadament sense cap motiu, la jove agressora s’ha aixecat, ha tret la navalla d’entre les seves pertinences i s’ha abraonat contra el jove amb l’objectiu d’apunyalar-lo. La ràpida reacció del noi, segons alguns testimonis, hauria evitat mals majors i ha derivat en el tall en un dels avantbraços. La resta de passatgers hauria contingut la dona i ha avisat la policia. Quatre patrulles s’han desplaçat fins a les immediacions de la plaça de l’Església d’Escaldes, que és on s’ha procedit a la detenció de la dona. 

El noi ferit ha estat traslladat a l’hospital per rebre l’atenció mèdica pertinent alhora que els propis agents policials, veient la situació, han demanat a l’agredit que una vegada tingués els informes mèdics preceptius procedís a formalitzar la pertinent denúncia. Les fonts consultades han assegurat que davant la gravetat dels fets, el jove procedirà a instar accions legals contra la noia per tal que s’aclareixi tot plegat i la situació amb què es troba l’ara detinguda. I com podia ser que portés al damunt la navalla presentant suposadament una discapacitat.

Etiquetes

Comentaris (24)

Trending