L’actuació de l’empleat d’una òptica va ser essencial per poder enxampar els lladres de mercaderia

Les ulleres, les samarretes i el tabac furtat, tot en global, estava valorat en 964 euros de preu de cost

Ulleres de sol en un expositor.
Ulleres de sol en un expositor. ARXIU

La valentia d’un empleat d’una òptica d’Andorra la Vella de perseguir l’home que els acabava de roba unes ulleres va ser cabdal perquè la policia acabés enxampant els dos homes que aquest dissabte havien iniciat una sèrie de furts de mercaderia per diferents establiments del centre del país. El preu de cost de les peces robades i que van poder ser recuperades era de 964 euros. A banda de la mercaderia també es va comissar una petita quantitat de droga en el vehicle amb què es movien.

Els fets es van succeir dissabte a migdia. I va ser després, vers 2/4 de 3 de la tarda, quan la policia va ser requerida pels empleats d’una òptica ubicada a Andorra la Vella, ja que un individu havia sostret vàries ulleres de sol i en ser interceptat al carrer per un dels dependents, aquest li havia donat un cop de peu a l’alçada del pit.

Una cotxe de policia a la rotonda de la Dama de Gel.

Relacionat

Dos detinguts per robar mercaderia en diferents establiments del centre

Controlada la persona en qüestió pocs minuts després, la policia iniciaria un seguiment per intentar enxampar la resta d’implicats, atès que semblava evident que el primer detingut no actuava sol. Així, passats 10 minuts de les 3 de la tarda es va controlar a la rotonda de la Dama de Gel un vehicle conduït per la segona persona que resultaria detinguda. Els arrestats són dos homes residents a l’Estat espanyol i de 38 i 42 anys que van ser ja condemnats per la via ràpida aquest mateix diumenge, alhora que expulsats.

En el vehicle controlat, un Ford C-Max, s’hi va trobar la mercaderia furtada. En concret, quatre ulleres de sol, dos cartrons de tabac, tres samarretes i una bossa de cartró folrada per evitar els sistemes d’alarma dels establiments. El material, valorat a preu de cost en 964 euros, havia estat sostret de tres establiments diferents d’Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending