Dos detinguts per robar mercaderia en diferents establiments del centre

La policia va sorprendre els dos arrestats -espanyol i sud-americà no residents- en un control exprés a la rotonda de la Dama de Gel i aquesta tarda han estat expulsats després d’una condemna ràpida

Una cotxe de policia a la rotonda de la Dama de Gel.
Una cotxe de policia a la rotonda de la Dama de Gel. POLICIA D'ANDORRA

La policia va detenir aquest dissabte dos homes no residents -un espanyol i un sud-americà- acusats de robar mercaderia en diferents establiments del centre del país. De fet, no van tenir temps de fer gaires furts tot i que anaven preparats com s’havia fet anys ah per dur a terme, aparentment, més accions de les que van poder cometre abans que fossin enxampats.

De fet, arran dels avisos donats per alguns dels establiments afectats, i també a partir d’un cop de sort, es va fer un control exprés d’un monovolum negre a la rotonda de la Dama de Gel poc després de les 3 de la tarda d’aquest dissabte. I el control va donar positiu. Ja que a l’interior del vehicle s’hi va localitzar la mercaderia furtada i les bosses folrades degudament per despistar els sistemes d’alarma.

El conductor del vehicle va quedar detingut d’immediat i també es detindria un altre home amb el qual feien parella i que se’l va enxampar robant unes ulleres. De fet, entre la mercaderia recuperada com a prèviament furtada hi havia, justament, ulleres, roba, especialment esportiva, i també petites quantitats de tabac.

Els dos homes han passat a primera hora d’aquesta tarda a disposició judicial i després d’un judici ràpid condemnatori han estat expulsats, amb l’advertència que si se’ls enganxa al país de nou durant els propers anys hauran d’ingressar al centre penitenciari per complir la pena condicional imposada.

Comentaris (4)

Trending