Accidents a la rotonda de la borda Sabaté i a la carretera de Fontaneda amb un turisme al riu

A la carretera general 1, un vehicle ha sortit de la calçada i ha acabat al voral en una intersecció que ha generat moltes crítiques

El vehicle accidentat a la rotonda de la borda Sabaté.
El vehicle accidentat a la rotonda de la borda Sabaté. ALTAVEU

Un turisme ha sortit de la calçada a la rotonda de la borda Sabaté i un altre ha caigut al riu del Llosar, a la carretera de Fontaneda en dos accidents que han tingut lloc aquest dimecres al vespre a Sant Julià de Lòria.

El primer s'ha produit a la carretera general 1 en una intersecció que ha generat moltes crítiques pel seu disseny. Des de Mobilitat s'ha indicat que la rotonda de la borda Sabaté és segura però que cal circular adaptant la velocitat. L'accident ha fet que s'hagués de tallar la circulació.

La rotonda va entrar en funcionament per la Puríssima i ja s’hi han produït diverses topades, alguna d’elles múltiple, que sortosament no han anat més enllà de danys materials o la causació de petites fuetades cervicals a alguns dels ocupants dels vehicles implicats.

L'altre accident s'ha produït a Fontaneda quan un vehicle ha caigut al riu. La conductora ha sortit pel seu propi peu. En els dos sinistres han intervingut els cossos de seguretat.

Comentaris (13)

Trending