Un accident a la zona del Funicamp causa importants retencions a la CG-2

El sinistre, un xoc entre un camió i una motocicleta la conductora de la qual, de 43 anys, és qui hauria quedat més malparada, ha passat vint minuts abans de les 5 de la tarda

Un vehicle policial just en el punt on hi ha hagut l'accident.
Un vehicle policial just en el punt on hi ha hagut l'accident. G. P.

Un accident protagonitzat per un camió de repartiment i una motocicleta a la zona del Funicamp, just a l’altura d’un conegut restaurant que hi ha en aquell punt de la CG-2 (formalment encara avinguda François Miterrand), ha causat importants retencions en l’esmentada via. El sinistre ha succeït poc després de 2/4 de 5 de la tarda i s’han hagut de mobilitzar el SUM, els bombers, la policia i el servei de circulació d’Encamp.

La conductora del vehicle de dues rodes, de 43 anys, és qui n’hauria quedat més malparada, malgrat que hores d’ara encara no se sap l’abast exacte de la col·lisió. Sí que s’està duent a terme pas alternatiu per no tancar del tot la carretera general a la circulació. La dona ha estat traslladada a l'hospital perquè siguin avaluades les lesions que sofreix i que, aparentment, no sembla que revesteixin molta gravetat. L'esquena seria la part més danyada.

Captura de pantalla 2022 04 22 a
Retencions causades per l'accident.

Mentre els serveis d'emergència han estat fent la seva intervenció, i després, enmig de la general, els agents d'atestats policials prenien les mostres necessàries, s'ha generat la retenció que hauria estat encara més remarcable si avui haguessin estat obertes encara les pistes. La col·lisió ha estat per abast i a banda del camió -Renault Premium- i la motocicleta -Honda SH 125-, ambdós amb matrícula del Principat, també s'hi ha vist implicat turisme -Seat Ibiza-,
amb matrícula espanyola.
 
Encara no una hora després d'aquest primer accident, n'hi ha hagut un altre també a la parròquia encampadana. En aquest cas a la rotonda inferior del túnel dels dos Valires. Hi ha hagut un xoc per abast entre un turisme -VW T-Roc- amb matrícula espanyola, i una motocicleta -Honda SCV 100-, matrícula del Principat. El conductor de la motocicleta -un jove de 17 anys- ha resultat ferit. 

WhatsApp Image 2022 04 22 at 5.21.53 PM
La moto implicada.

 

Comentaris

Trending