Accident múltiple entre dos camions i un autobús a la rotonda del Km0

El xoc ha produït una forta retenció de vehicles per la carretera de l’Obac i l’avinguda Tarragona, i únicament hi hauria una persona ferida lleu

El xoc entre els tres vehicles s'ha produït a la rotonda del Km0.
El xoc entre els tres vehicles s'ha produït a la rotonda del Km0.

Aquest migdia s’ha produït a la rotonda del Km0, un dels punts més conflictius del centre, un accident múltiple. Concretament, s’han vist involucrats dos camions i un autobús que es trobaven fent el punt rodó. La col·lisió ha estat, en principi, més aparatosa que greu, ja que únicament hi hauria una persona ferida lleu. El que sí que ha produït el xoc ha estat fortes retencions a la carretera de l’Obac i l’avinguda Tarragona.

Un camió cap amunt, un altre cap avall i l’autobús fent la rotonda del Km0 han xocat aquest migdia. Fins al lloc s’han traslladat ràpidament diversos efectius, que han treballat durant més d’una hora per poder treure els vehicles del punt rodó. Ha estat a les 13:45 h quan finalment s’han tret els tres de la zona de l’accident. Al mateix temps, els Bombers han acudit fins allà per poder netejar els líquids que han sorgit dels camions.

La principal conseqüència de l’accident han estat fortes retencions, de diversos quilòmetres, tant de pujada com de baixada. Durant una estona, i per poder d’alguna manera organitzar el trànsit s’ha dividit els vehicles pesants al carril dret de pujada a l’avinguda Tarragona, i la resta a l’esquerre. Una vegada retirats els camions i l’autobús de la rotonda, tan sols queda que es pugui anar normalitzant el pas per la zona i, d’aquesta manera, desfent els embussos que s’han provocat.

Fortes retencions també a Canillo

Seguint la tònica dels darrers dies, a Canillo s’han tornat a produir retencions a tota la parròquia. De fet, han estat tan fortes que s’ha arribat al punt de, per agilitzar el trànsit i donar suport al servei de circulació han hagut d’anar efectius de la Policia. Durant una hora han hagut de posar-se a la zona per les intenses cues. En principi, tot apunta al semàfor de les obres com a principal causant.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending