Accident amb dos ferits lleus al tobotronc

Un pare i una filla han patit contusions quan un dels vagons s’ha frenat en el descens i el que venia al darrere, sense temps de frenar, ha acabat topant-hi

Un vagó del tobotronc durant el descens.
Un vagó del tobotronc durant el descens.

Dues persones, un pare i una filla, han resultat ferits en un accident que ha tingut lloc aquesta tarda al tobotronc de Naturland. Segons les fonts consultades per Altaveu, haurien topat dues vagonetes quan la que anava al davant s’ha frenat en el recorregut de descens. Tot i el xoc, les dues víctimes han patit contusions lleus, que ni tan sols han requerit el seu trasllat a l’hospital de Meritxell.

La topada ha tingut lloc poc després d’un quart de set de la tarda. Segons fonts consultades, tot s’hauria produït perquè un dels vagons ha frenat en la baixada i el que anava al darrere no ha tingut prou temps de frenar. Així doncs, han acabat xocant.

Dues persones, un pare i una filla que anaven en un dels vehicles, han patit les pitjors conseqüències. Tot just, ferides lleus de les quals han pogut ser atesos a la mateixa infermeria de Naturland. Els bombers que s’han desplaçat a l’ecoparc també han acabat mirant el seu estat, però no ha calgut trasllat al servei d’urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

A la zona també han pujat efectius del grup de muntanya de la policia. Seran ells els que analitzaran les causes de l’accident que, afortunadament, no ha tingut conseqüències greus.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending