La ciclista accidentada a Ordino ha perdut el control de la bicicleta tota sola

La noia, resident de 30 anys, circulava per la CG-3 en direcció a Sornàs i ha patit uns politraumatismes dels quals ja ha estat tractada a l’hospital

https://www.youtube.com/embed/WSePg4F_k5k

La ciclista accidentada aquest migdia a Ordino ha perdut tota sola el control de la bicicleta amb què circulava juntament amb un company, almenys. La noia, una resident de 30 anys parella d'un pilot de moto GP establert al Principat amb qui rodava aquest matí per les carreteres del Principat, hauria agafat malament un rebuf de l’asfalt i s’hauria projectat contra el guarda-vianants de fusta que hi ha disposat al llarg de la voravia.

Els equips de salvament i de seguretat s’han traslladat poc després de la 1 del migdia fins al punt 8,3 de la carretera general CG-3, just entre el nucli urbà d’Ordino i el quart de Sornàs, just en un tram on en direcció a Andorra la Vella hi ha un doble carril. Una ambulància dels bombers ha traslladat la ferida cap al centre hospitalari. A banda dels bombers també han intervingut agents de la policia i del servei de circulació.

Una vegada a l’hospital, la ciclista accidentada ha estat sotmesa a les proves oportunes amb l’objectiu de descartar possibles lesions més serioses del que inicialment semblava. Finalment s’ha acabat confirmat que la noia patia ‘només’ unes policontusions que no revesteixen especial gravetat i en poques hores serà donada d’alta.

Comentaris (10)

Trending