Accedeixen a un edifici buit a Incles per fer un botellot i causen danys a l’immoble i varis cotxes

Els participants s’han colat de matinada i, a banda de beure, han fet diverses bretolades a l’aparcament, com ara buidar els extintors i colpejar els vehicles aparcats, fets que ja està investigant la policia

Els fets han tingut lloc a un edifici de la carretera d'Incles.
Els fets han tingut lloc a un edifici de la carretera d'Incles.

La policia investiga els incidents que, aparentment, haurien causat un grup de joves la passada matinada a un edifici d’Incles. Hi haurien accedit aprofitant que es trobava buit i tot indica que han celebrat un botellot. A banda, també han provocat desperfectes a alguns dels vehicles que es trobaven a l’aparcament.

Els fets han estat descoberts aquest matí a primera hora. L’edifici afectat està a l’entrada de la carretera d’Incles. Les fonts consultades indiquen que es trobava buit, tot i que amb alguns vehicles a l’aparcament. Això ha estat aprofitat pels joves per accedir-hi.

Un cop a dins, i per les restes que s’han trobat, haurien estat bevent alcohol, deixant restes a l’immoble. A banda, també haurien fet bretolades a l’aparcament. Per exemple, haurien buidat alguns dels extintors. De tot plegat, alguns dels vehicles estacionats han acabat pagant les conseqüències.

En concret, segons les fonts consultades, almenys dos haurien rebut desperfectes. En concret, cops, que probablement s’haurien fet amb l’extintor que haurien provocat el trencament d’alguns vidres, i rodes punxades.

Alertada pels agents de circulació, la policia s’ha apropat a l’edifici i ha pogut constatar la bretolada. A la vegada, s’ha iniciat la investigació dels fets. Per ara, no s’ha produït cap detenció.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending