Progressistes-SPD afirma que el dia de la Constitució és sagrat

Donsión diu que el fet d'obrir els comerços beneficia els patrons i no els treballadors

González i Donsión a la roda de premsa d'aquest dimarts.
González i Donsión a la roda de premsa d'aquest dimarts.
Progressistes-SDP considera que el dia de la Constitució és sagrat i que això s'ha de respectar "perquè és la festa de la democràcia". El secretari d'organització Josep Lluís Donsión diu que és un país amb només quatre dies festius cada any i que això no es pot tocar. Ha afegit que el fet d'obrir els comerços beneficia els patrons i no els treballadors que no sabran quan podran recuperar el festiu treballat.

Segons Donsión "un dia com el de la Constitució permet que la família estigui junta i pugui fer activitats. Encara que després el que treballi aquell dia el pugui recuperar potser no coincidirà amb la parella en els dies de festa".

Donsión s'ha preguntat que passaria si a França es fes treballar el 14 de juliol o a Espanya el dia de la Constitució. "El 14 de març és festa o no és. Ho han de dir clar i ser valents. D'aquesta manera s'acabaria el problema".

En la roda de premsa, Marc González s'ha referit a l'etiqueta energètica i ha dit que el reglament no s'entén. Ha qualificat d'alt el preu de 240 euros per un habitatge de 80 metres quadrats i ha demanat que Govern en faci una explicació a fons. Ha afegit que no és un reglament consensuat i que volen una explicació. Tampoc està d'acord amb la creació d'una base de dades perquè podria vulnerar la llei de protecció de dades.

Comentaris (3)

Trending