Solució d’última hora per salvar el primer bus matinal d’Encamp a Andorra amb les noves línies

L’adjudicatària de la línia 2 finalment farà un trajecte des de la parròquia encampadana fins a la capital almenys els dies laborables a 2/4 de 7 quan inicialment no es preveia

-
-
Una solució in extremis evitarà un notable problema per a tres desenes de persones -com a mínim-, usuàries habituals de la línia de bus entre Andorra la Vella i Encamp i a la inversa. El nou servei de transport públic que s’ha de posar en marxa dilluns, a diferència del que s’ha estat fent fins ara, preveia suprimir el primer trajecte matinal i això de fet suposava que aquells treballadors que arriben als seus llocs de feina a les 7 del matí no hi poguessin arribar.

Sense una raó aparent, la línia 2 dels nous trajectes de bus, tal i com queda reflectit ja en els cartells i rètols que s’han anat implantant a les diverses parades de bus del país, suprimia el viatge de les 6.30 hores d’Encamp fins a Andorra la Vella. Això ha suposat les darreres hores un enorme malestar entre un col·lectiu de treballadors encampadans que a raó d’entre 20 i 30 eren habituals d’aquest trajecte donat que entraven a treballar a les 7 del matí. 

Finalment, la reacció de la pròpia companyia adjudicatària, que hauria pogut acomodar la seva logística a les necessitats ciutadanes amb el beneplàcit de l’administració -i els acords que hagin estat necessaris- acabarà salvant a darrera hora la situació. És un més dels inconvenients que aniran sorgint amb la posada en marxa, a partir de dilluns que ve, del nou sistema de transport.

Comentaris (1)

Trending