El volum de la música als establiments de restauració no pot superar els 50 decibels

Govern aprova una modificació del decret de mesures excepcionals per l’evolució de la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus

Equip de música en un restaurant.
Equip de música en un restaurant. ARXIU

El Govern ha aprovat una modificació del decret de mesures excepcionals per l’evolució de la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus. La nova norma especifica que a l’interior dels establiments, durant els moments de consum de menjars i begudes, el volum de la música de fons o amb discjòqueis no pot superar en cap cas els 50 decibels.

També es modifica l’apartat 4 de l’article 10 del decret 11/2021, del 18-1-2021 de noves mesures excepcionals per l’evolució de la situació d’emergència sanitària causada pel coronavirus, intitulat 'Mesures generals d’higiene i prevenció als establiments de restauració'”. Així, la distància entre taules, que s’ha de mesurar tenint en compte el respatller de les cadires del voltant, ha de ser, com a mínim, d’un metre i mig; les pantalles de protecció a l’interior dels locals són només una mesura complementària.

Finalment, es prorroga fins al dia decret 11/2021, del 18 de gener del 2021 de noves mesures excepcionals per l’evolució de la situació d’emergència sanitària. D'aquesta manera continuen prohibides les visites als pacients ingressats al centre hospitalari i a suspendre les visites i les sortides en centres sociosanitaris, així com a efectuar cribratges al personal sanitari i sociosanitari d’aquests centres quan s’incorpori a cada torn del seu lloc de treball.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending