Una volta al món en família tanca el Cicle de cinema de muntanya i viatges

La conferència amb muntatge fotogràfic narra l'experiència d'un recorregut de 85.000 km, durant un any i amb una motxilla, i amb l’inesperat confinament mundial per la pandèmia en una illa de les Filipines

Comentaris

Els Elrington Samaniego a les Filipines.
Els Elrington Samaniego a les Filipines. ARXIU

El Cicle de cinema de muntanya i viatges es tanca aquest dijous a la Massana amb la conferència amb muntatge fotogràfic 'Volta al món en família. Un any viatjant, fent i desfent maletes'  de Núria Samaniego, Nicholas Elrington, Elsa Elringtoni Lydia Elrington. Totes les localitats del Teatre de les Fontetes, per seguir la sessió de forma presencial,  estan esgotades però l'acte es podrà seguir al canal Youtube del comú de la Massana.

Els Elrington Samaniego d’Andorra, amb residència a Soldeu i sense un historial viatger destacat, posen en marxa un bon
dia la idea de fer un llarg viatge en família: fer la volta al món sense presses, dedicar deu mesos de les seves vides a viure viatjant… Per què no? Aquesta és la seva història, com van decidir organitzar i tirar endavant aquest somni tal irreal. No ens explicaran com són el Machu Picchu o les ruïnes maies de Mèxic, això, com asseguren, ja està a internet.  

La seva experiència és més personal: com una família amb dues filles adolescents de setze anys es va aventurar a fer un viatge de 85.000 km, durant un any i amb una motxilla per donar la volta al món, i amb l’inesperat confinament mundial per la pandèmia de la Covid-19 en una illa de les Filipines. Una història que es pot explicar sense heroismes ni reptes, simplement un viatge que tothom que s’ho proposés i li coincidís amb el moment just, podria fer realitat amb la seva família.

Comentaris

Trending