El vídeo musical ‘My passenger’ esdevé el pilar per donar visibilitat a la transsexualitat

El Govern i Diversand se sumen un any més al Dia internacional contra la LGTBIfòbia, que se celebra aquest diumenge

https://www.youtube.com/embed/ZAAIZ6NcFDA

El vídeo musical ‘My pasenger’ del grup Trezor esdevé enguany la clau de volta a partir de la qual el Govern i l’associació Diversand se sumen, aquest diumenge 17 de maig, al Dia internacional contra la LGTBIfòbia. La situació d’excepcionalitat actual a causa del coronavirus fa que la campanya tingui un caràcter eminentment digital.

Amb motiu del Dia Internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, el Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i la Secretaria Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana juntament amb l’associació Diversand ha organitzat enguany una campanya de sensibilització, que pren un caire digital a causa de la situació d’emergència sanitària del coronavirus SARS-CoV-2. L’objectiu de la iniciativa, que se celebra cada 17 de maig, és fomentar una inclusió real i la no- discriminació per motiu d’identitat de gènere i orientació afectivo-sexual. Alhora, es busca apropar la realitat, amb els obstacles i reptes, que viuen les persones LGTBI+.

D’aquesta manera, es difondrà a través de les xarxes socials el vídeo musical ‘My passenger’ del grup Trezor. Es tracta d’una cançó escrita amb la voluntat de donar visibilitat a la transsexualitat infantil. De fet, la protagonista del vídeo és una nena trans de 8 anys i les imatges descriuen la seva història. Aquesta iniciativa està acompanyada de la distribució, en espais sensibles, d’uns adhesius commemoratius, elaborats per l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, amb els colors representatius de la bandera LGTBI+.

Etiquetes

Comentaris

Trending