La vicepresidència de la Comissió de la Unesco s’eligirà entre els membres de l’assemblea general

La modificació dels estatuts, que incorpora el càrrec contempla que cas que no hi hagués cap candidatura voluntària, es designi el membre més antic

Comentaris

La CNAU tindrà una vicepresidència.
La CNAU tindrà una vicepresidència. ALTAVEU

El Govern ha aprovat el nous estatuts de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO (CNAU) que introdueix elements com són la localització de la seu al ministeri d’Afers Exteriors i la introducció de la vicepresidència en el sí de la Comissió. El càrrec s’elegirà entre els membres de l’assemblea general. En cas que no hi hagués cap candidatura voluntària, l’estatut preveu que es designi el membre més antic. La vicepresidència actuarà en substitució de la presidència en el seu defecte.

Els nous estatuts assimilen la gestió pressupostària i comptable de la CNAU a la del conjunt de l’administració pública, manté que el finançament provingui exclusivament del Govern, incorpora topalls de despesa que han de ser validats pels diferents òrgans de la CNAU i estableix com a règim de compensació de dietes, desplaçaments i altres despeses dels membres de qualsevol dels òrgans de la CNAU a aquells establerts en el reglament de sistemes de compensació del Govern.

Salomó Benchluch, entre Cristina Pericas (esquerra) i Mireia Codina, quan era conseller de Cultura a Escaldes l'any 2019.

Relacionat

Govern proposa Salomó Benchluch per presidir la Comissió Nacional de la Unesco

La Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO (CNAU) és una entitat dotada de personalitat jurídica i capacitat d'obrar dins dels àmbits en què exerceix les seves funcions que té com a objectiu principal esdevenir un òrgan de nexe i de promoció de la cooperació intel·lectual i humanista, tant nacional com internacional, en els àmbits de competència de la UNESCO: educació, ciència, comunicació i cultura.

Etiquetes

Comentaris

Trending