La Universitat d’Andorra reprèn les classes aquest dijous

L'incendi del Centre Cultural ha obligat a la suspensió dimecres mentre que els concerts del Canòlich Music es traslladen a l'església i se suspenen els assajos de 'Microcosmos'

Comentaris

Una classe a la Universitat d'Andorra.
Una classe a la Universitat d'Andorra. UdA

La Universitat d'Andorra (UdA) reprendrà les classes aquest dijous després de la suspensió de les activitats a causa de l'incendi que va afectar el Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL) que és veí del centre docent. Aixi mateix diversos espectacles i actes han canviat ja d'ubicació.

L'únic espai que romandrà fora de servei fins a nou avís és la Sala d’actes (sisena planta de l’edifici principal), per tasques de neteja. També romandrà tancada la Biblioteca Comunal Universitària, ubicada al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, i s’informarà als usuaris tan aviat com s’habiliti una nova ubicació o lloc d’estudi disponible.

De cara al dia de represa de l’activitat lectiva, s’han emès algunes recomanacions sanitàries a la comunitat universitària i s’ha informat del procediment per gestionar reubicacions en cas que es detecti algun lloc de treball excessivament fred --a causa de la ventilació d'espais-- o amb olor persistent i intensa. Els nivells de diòxid de carboni a l’edifici afectat són correctes, tal com s’ha constatat en les mesures de qualitat de l’aire que el Cos de Bombers ha dut a terme a totes les aules, despatxos i espais comuns. No obstant, s’ha activat la vigilància en cas de dificultats respiratòries o altres símptomes d’inhalació de diòxid de carboni (mal de cap, mareig, debilitat, nàusees, vòmits, dolor al pit i/o confusió).

Per altra banda, l'Esbart Laurèdia i la Jove Companyia de Dansa d'Andorra han ajornat els assajos de 'Microcosmos'. Dimecres van estar treballant fins a les onze de la nit, poques hores abans de l'incendi, per preparar les representacions dels propers dissabte i diumenge. Pel que fa al Canòlich Music (16 al 19 de novembre), les actuacions es traslladaran a l'església després que s'hagi descartat l'opció de LAUesport.

Un altre espectacle que haurà de buscar alternatives és el de 'Els Pastorets'. Els assajos es van iniciar la primera setmana d'octubre i els seus responsables encara no saben com procediran a partir d'ara, Qui ja té una nova ubicació és la conferència  del cicle de tardor d'esport i benestar que organitza el departament de Turisme de Sant Julià de Lòria. Així, divendres la xerrada d'Irineu Esteve i Maria González passa de l'Auditori Rocafort a l'antiga Casa Comuna (19 h).

Comentaris (1)

Trending