Unicef torna a obrir la botiga solidària del 5 al 8 d’abril a favor del Bhutan

El projecte consisteix donar possibilitats d'escolarització a infants amb discapacitat d'aquest país asiàtic.

Imatge del projecte
Imatge del projecte

Bhutan és el projecte escollit perquè es destinin tots els diners recaptats en la nova obertura de la botiga solidària. Del 5 al 8 d'abril, a les tardes, a Caldes es podrà trobar des de roba a complements, articles de la llar, articles d'esports i joguines. Les seves vendes serviran per finançar l'escolarització dels nens i nenes amb discapacitat d'aquest país asiàtic.

Les portes de la botiga solidària d'Unicef tornen a obrir aquesta setmana, en concret del 5 a 8 d'abril des de les 15.00 fins a les 19.00 hores a Caldea. Com en les anteriors ocasions es podrà trobar trobareu roba de dona i home, complements, articles de la llar, articles d'esports i joguines. En aquesta ocasió, però, tot el que es recapti anirà destinar al projecte que l'ONG té al Bhutan.

Aquest projecte, recordem, consisteix a matricular tots els infants en edat escolar amb discapacitat a les escoles o altres centres d'aprenentatge; capacitar almenys 100 mestres amb els recursos per a poder ensenyar a aquests infants; tenir en tots els 20 districtes almenys una escola inclusiva; implementar un sistema intersectorial fort per a la identificació precoç, el diagnòstic i la derivació dels CWD i canviar de negatius a positius els coneixements, actituds i pràctiques entre tots els sectors de la societat sobre els infants amb discapacitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending