Unicef Andorra celebrarà un sopar solidari el 12 de maig

La recaptació es destinarà al finançament dels tres projectes als quals dona suport el comitè d'Andorra a l'Afganistan, Bhutan i Bangladesh

Infants als quals dona suport Unicef a Zàmbia.
Infants als quals dona suport Unicef a Zàmbia. UNICEF ANDORRA

Unicef Andorra comunicat que, el proper 12 de maig se celebrarà un sopar solidari organitzat inicialment pel 25 de novembre però que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia. La cita tindrà lloc a partir de les 20 hores a l'Andorra Park Hotel. El preu per persona serà de 260 euros i la recaptació es destinarà al finançament dels tres projectes als quals dona suport el comitè d'Andorra a l'Afganistan, Bhutan i Bangladesh.

Des de fa 75 anys, el Fons de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef) treballa pels drets i el benestar dels infants, sigui quin sigui el seu origen. Des de la finalització de la Segona Guerra Mundial, l'entitat ha combatut en primera línia crisis humanitàries, conflictes armats i desastres naturals, una experiència que ha beneficiat a més de 191 països. És per aquest motiu que des d'Unicef Andorra s'ha comunicat que, amb la finalitat de celebrar la fita, s'organitza el sopar solidari.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending