Teresa Colom serà la pregonera de la Festa Major de la Seu

L'acte amb la poeta i escriptora andorrana d'origen urgellenc es farà el dissabte 27 a les nou de la nit la plaça dels Oms

Teresa Colom.
Teresa Colom.

La poeta i escriptora andorrana d'origen urgellenc, Teresa Colom serà la pregonera de la Festa Major de la Seu d'Urgell. L'acte es farà el dissabte 27 d'agost a les nou de la nit a la plaça dels Oms. Les activitats i el programa definitiu s'han presentat aquest dimars.

El tinent d’alcalde de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Carlos Guàrdia, juntament amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i el vicealcalde, Jordi Fàbrega, han presentat en roda de premsa el programa definitiu de la Festa Major de la ciutat, destacant-ne els aspectes més rellevants.  Amb una franja de cinc dies, hi haurà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, per les que a partir d’aquest dimarts ja s’han obert les inscripcions.

Un any més, hi haurà els concerts a l’espai de les Casetes,a la plaça Catalunya i a la plaça Camp del Codina, així com obres de teatre, espectacles al carrer, competicions esportives, entre altres. Referent a aquestes últimes, estan ubicades al l’aparcament Doctor Peiró des de divendres fins dimarts, traslladant a dimarts la tarda de preus populars, aplicant un 50 per cent de descompte per cada ticket de les atraccions.

En relació al pregó, Viaplana ha comentat que "estem molt contents i ens fa molta il·lusió queTeresa hagi acceptat aquest encàrrec".  Guàrdia, ha finalitzat agraint tota la feina que han fet les diferents àrees de l’ajuntament per una Festa Major exitosa, així com també agraïnt i felicitant a la Coordinadora de Casetes pels seus 10 anys de treball realitzat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending