Quarta defunció en menys de dos dies relacionada amb la Covid

Una veïna de Sant Julià de 80 anys que feia dies que estava ingressada a l’UCI de l’hospital ha mort aquesta tarda

La darrera difunta estava ingressada a l'UCI de l'hospital.
La darrera difunta estava ingressada a l'UCI de l'hospital. Altaveu

La malaurada llista de defuncions vinculades a la Covid continua creixent. El virus s’ha cobrat la quarta defunció en menys de dos dies. En aquesta ocasió ha perdut la vida una coneguda i apreciada veïna de Sant Julià, de 80 anys, que feia dies que romania ingressada a l’hospital. En concret, romania a l’UCI i ja tenia clar la família des de feia almenys 48 hores que el desenllaç fatal es podria produir en qualsevol moment. És la víctima 66 des que va esclatar la pandèmia.

Una vista exterior de l'hospital.

Relacionat

Una altra defunció a la planta Covid de l’hospital situa en 65 els morts lligats a la pandèmia

La dona havia ingressat a l’hospital per causa de la Covid. HI va haver un moment que va semblar que es refeia i que se li podia anar reduint la quantitat d’oxigen que se li havia d’administrar. Fins que un altre bacteri es va sumar al virus i ha acabat tenint malauradament un resultat letal. La finada era molt coneguda a la parròquia, tant per la seva dedicació juntament amb el seu també traspassat marit com a conserges en un centre escolar, com per d’altres activitats que havia desenvolupat. També els seus fills han ressaltat per diversos aspectes professionals o associatius.

Des de la matinada de dimecres han mort quatre persones en relació amb el coronavirus. I encara hi ha algun hospitalitzat en un estat de salut molt fràgil a la planta Covid. Tres dels darrers quatre difunts han perdut la vida a l'hospital. La primera, una dona de 60 anys. El segon en morir va ser el funcionari de 58 anys expert en informàtica que estava confinat al seu domicili. L'estudi post mortem haurà de determinar la causa primera de la defunció, però les analítiques una vegada mort han revelat que l'home, molt apreciat a l'administració, havia contret el virus. Aquesta passada matinada, a l'hospital, ha mort un pacient de 94 anys i fa ben poca estona ha traspassat l'esmentada veïna laurediana, de 80 anys.

El rètol que presideix l'hospital.

Relacionat

Quatre contagiats de coronavirus més hospitalitzats

 

Comentaris (1)

Trending