Una altra defunció a la planta Covid de l’hospital situa en 65 els morts lligats a la pandèmia

Un dels residents al Cedre diagnosticats de coronavirus s’ha hagut d’ingressar a l’UCI degut a l’agreujament de les seves dolences

Comentaris

Una vista exterior de l'hospital.
Una vista exterior de l'hospital. Toni Solanelles

La defunció, aquesta matinada, d’un altre dels pacients ingressats a la planta Covid de l’hospital eleva a 65 els morts vinculats a la pandèmia, que no vol dir que el virus sigui la causa primària de tots els òbits. Malauradament, en la relació hi cal afegir el funcionari que sobtadament va morir aquest dimecres i que va commocionar l’administració, on era una persona molt apreciada i la seva feina de suport informàtic altament valorada.

El decés produït a l’hospital és el d’un home de 94 anys que portava uns quants dies ingressat. És la defunció número 65 atès que l’empleat de la Funció Pública, de 58 anys, va morir amb anterioritat, al seu domicili, on estava confinat i teletreballant. Les proves post mortem haurien revelat la presència del virus. La pressió hospitalària a causa de la Covid va incrementant. També les darreres hores s’ha hagut de traslladar a l’UCI una de les residents al Cedre diagnosticades de coronavirus, en agreujar-se les afeccions que patia. No ha estat aquest l’únic nou ingrés que s’ha produït a la unitat d’intensius.

Comentaris (3)

Trending