Quatre contagiats de coronavirus més hospitalitzats

El nou ingrés a l’UCI és una de les residents del Cedre infectades que ja estava controlada a la planta Covid del centre sociosanitari

El rètol que presideix l'hospital.
El rètol que presideix l'hospital. Toni Solanelles

L’hospital té hores d’ara hospitalitzades 38 persones degut al coronavirus. En el saldo d’altes i baixes, hi ha tres nous casos. Però en haver-hi hagut una defunció durant la matinada, realment hi ha hagut quatre nous ingressos. En tot cas, a la planta Covid del centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell hi ha 29 pacients i a l’UCI, hores d’ara hi romanen nou malalts, dels quals vuit estan ventilats mecànicament.

A la unitat d’intensius hi ha una persona més, es tractaria d’una de les residents infectades al Cedre que ja estava sent tractada a la planta hospitalària del centre sociosanitari i que durant la matinada ha vist com els símptomes que presentava, també derivats d’altres patologies, s’aguditzaven i se l’ha hagut de traslladar a l’hospital. Malauradament, a la planta Covid de Nostra Senyora de Meritxell hi ha com a mínim dues persones en final de vida.

Mentrestant, a la planta d’hospitalització del Cedre s’hi mantenen ingressats 25 residents tots ells diagnosticats com a malalts Covid, encara que poden presentar altres patologies que, fins ara, no els havien obligat a portar un control tan estricte com el que duen ara.

Comentaris

Trending