Surten a subhasta catorze pisos i les respectives places de pàrquing d’un immoble d’Escaldes

L’edifici Sant Fèlix, a la carretera d’Engolasters i embargat parcialment per MoraBanc, està força degradat i alguns dels habitatges que són objecte de la venda pública haurien de ser sotmesos a notables reformes

Edifici on hi ha els habitatges que se subhasten.
Edifici on hi ha els habitatges que se subhasten.

Habitatges d’entre seixanta i vuitanta metres quadrats. Algun gairebé de noranta. I a un preu de sortida que, afegint-hi les respectives places d’aparcament, van dels 73.750 euros als 175.396. Són algunes de les dades relatives als catorze pisos de l’edifici Sant Fèlix, a la carretera d’Engolasters d’Escaldes, que surten a subhasta. L’immoble, força degradat en molts fronts, està parcialment embargat per MoraBanc. I són tots els locals o habitatges que té el banc embargats els que se subhastaran ara després que la recerca de compradors per altres bandes no ha funcionat.

Alguns dels habitatges van associats, també, a petits trasters. La majoria de pisos se situen entre 62 i 75 metres quadrats. També hi ha alguns locals, alguns despatxos i alguns trasters que, de manera aïllada, s’intentaran de vendre de forma pública. El preu de sortida correspon al 90% de la valoració que s’ha fet de cadascun dels immobles. L’import a consignar si algú es vol presentar a la subhasta ha de portar el 15%. Si hi hagués algun interessat en el conjunt dels lots que surten a subhasta hauria de consignar un total de 253.000 euros.

Alguns dels immobles estan lliures, però la majoria dels locals tenen arrendataris amb contractes a punt de vèncer -durant aquest any o el que ve- o que estan prorrogats d’any en any. A més, el que sí que és clar és que sobre tots els pisos i locals, a banda de l’embargament bancari estricte, hi ha tributs comunals pendents i, sobretot, es deuen imports que, en el cas dels pisos, van de 1.800 a 4.150 euros relatius a despeses de comunitat.

Malgrat que els preus de sortida dels habitatges -les valoracions se situen entre 81.000 i 194.000 euros aproximadament- es consideren baixos -també ho són els lloguers que estan pagant els actuals arrendataris- també sembla evident que caldria fer-hi inversions importants per a reformar-los. Per a posar al dia els pisos. Fins i tot per a renovar, per exemple, les instal·lacions elèctriques. En tot cas, no pas tots els habitatges estan per ser ocupats d’immediat a una compra.

Comentaris (12)

Trending