Els superherois i personatges medievals, les disfresses preferides per aquest Carnestoltes

Les botigues de complements porten dies amb un degoteig constant de clients amb ganes de gresca i amb un tiquet mitjà que arriba als 36 euros

Complements per aquest Carnaval
Complements per aquest Carnaval Albert Sanjuan

Primer Carnaval sense restriccions després de dos anys de pandèmia i això es nota a les botigues de disfresses i complements. L’activitat aquests darrers dies és important i els comerciants asseguren que la gent té ganes de disbauxa. Entre els vestits més demanats hi ha els superherois per als més petits i personatges medievals per als més grans.

Diu la dita que “per Carnaval tot s’hi val” i la gresca està assegurada. Aquests darrers dies hi ha hagut un degoteig constant de persones buscant la seva disfressa o el complement. Avui, encara hi havia algú que estava remenant entre els productes que encara queden per convertir-se, per unes hores en una altra persona.

El gerent de Party Fiesta, Toni Mingorance, explica que les vendes són variades. “El fet que no hi hagi cap escola que ha demanat un complement concret fa que no hi hagi res que sobresurti”. Tot i això, sí que hi ha preferències entre els compradors. “Els més petits volen esdevenir superherois i cowboys, mentre que els adults escullen els vestits de princesa medieval o guerrer romà”, ha explicat. Les màscares, esprais per tenyir el cabell i diferents maquillatges, són els complements més escollits.

Algunes difresses per aquest Carnaval
IMG20230217101918

La baixa incidència de la pandèmia i l’eliminació de les restriccions per la Covid-19 ha fet que aquest any es tinguin moltes ganes de disbauxa. Mingorance remarca que el gran gruix de les vendes tenien lloc la mateixa setmana i enguany les compres han començat tres setmanes abans. “Necessitem passar-ho bé”. El tiquet mitjà se situa entre els 30 i els 36 euros.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending