Sorpresa en veure gent buscant a contenidors de brossa

L’escena, gravada a Encamp, mostra dues persones intentant extreure roba d’un lloc de reciclatge mentre que altres usuaris de xarxes socials denuncien situacions similars al costat de l’aparcament del parc Central a Andorra la Vella

Comentaris

El moment en que una persona intenta accedir al contenidor.
El moment en que una persona intenta accedir al contenidor.

Queda clar que hi ha persones que passen per importants dificultats econòmiques, amb serioses dificultats per tenir els recursos necessaris per viure. En les darreres hores, circula per les xarxes socials, provocant un cert astorament, les imatges d’una persona que intenta recuperar material d’un contenidor per llançar roba. Alguns usuaris, però, posen en relleu que no es tracta pas d’un fenomen aïllat. Veïns d’Andorra la Vella també denuncien que aquesta situació es dona als contenidors propers a les dependències de la Poste.

No es pot negar. Els darrers mesos, per a molta gent, la situació econòmica s’ha complicat, especialment per l’elevada inflació, que ha fet pujar els preus de productes claus. També cal recordar les dificultats que pateixen persones que havien arribat al país pensant a trobar feina durant la temporada d’hivern i que, de moment, no en troben.

La situació, per a alguns, és desesperada. I recorren a accions com ara buscar als contenidors el que altra gent no vol. Així s’ha pogut constatar amb les imatges compartides per un usuari a les xarxes socials. Es veu com dues persones intenten recuperar roba d’un lloc on es pot llançar quan ja no es necessita. En principi, per ser reutilitzada. L’escena, vista a Encamp, no deixa de causar una certa estupefacció en un país com a Andorra gens habituada a imatges com aquestes.

No es tracta, però, d’un fet aïllat. Almenys si es fa cas a altres usuaris. Expliquen que situacions similars situacions s’han pogut veure a altres punts del país. Com a exemple, posen els contenidors propers a l’aparcament del parc Central, a Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (25)

Trending