Shelly i Molly Puigcercós Georgi superen les audicions a cegues de ‘La Voz Kids”

(AMB VÍDEO) Les germanes andorranes van deixar bocabadats els coaches del ‘talent show’ d'Antena 3 amb la cançó ‘Who's loving you’ de The Jackson 5

Comentaris

Molly i Shelly Puigcercós Georgi en l'audició a cegues de 'La Voz Kids'
Molly i Shelly Puigcercós Georgi en l'audició a cegues de 'La Voz Kids'

Les andorranes Molly i Shelly Puigcercós Georgi han pres part en el primer programa del concurs televisiu d’Antena 3 i han superat les audicions a cegues amb la cançó ‘Who's loving you’ de The Jackson 5. La seva interpretació va convèncer als quatre coaches, però les germanes i Shelly van preferir quedar-se amb Sebastián Yatra.

Les germanes andorranes continuaran la seva participació en el ‘talent show’ d’Antena 3 després que aquest dissabte hagin superat les audicions a cegues. Amb la cançó ‘Who’s loving you’ de The Jackson 5 van deixar bocabadats als quatre coaches que prenen part en el programa: Rosario Flores, Sebastián Yatra, Aitana i, en aquest primer episodi, Pablo López. Fins a la segona estrofa no van detectar que es tractava de dues nenes.

De fet, la filla de Lola Flores, va ser la primera que es va girar i després Sebastián Yatra. Val a dir que tots dos havien bloquejat a Pablo López i Aitana. De fet, Molly i Shelly Puigcercós Georgi van deixar una girafa de peluix al seu costat perquè deien que els hi portaria sort. I així va ser, mentre la seva mare, la cantant que va representant a Andorra al Festival d’Eurovisió el 2009, s’ho mirava emocionada.

Yatra i Rosario Flores intentaven convèncer perquè formessin part dels seus equips. Molly li va recordar a Flores que va tres anys que havia participat i cap dels entrenadors es van girar. Per aquest motiu, van acabar decantant-se per la proposta de Sebastián Yatra. Ara caldrà veure fins on són capaces d’arribar.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending