La Setmana de Cinema Espiritual i Valors projectarà quatre pel·licules amb el lema 'Posa't en camí'

La desena edició es farà del 8 al 12 de novembre i hi assistiran alumnes de tots els sistemes educatius i hi haurà una sessió per adults

Un fotograma de 'Minari'.
Un fotograma de 'Minari'. Altaveu

La desena edició de la Setmana de Cinema i Espiritual i de Valors tindrà lloc del 8 al 12 de novembre als cinemes Illa Carlemany. Hi assistiran alumnes de tots els sistemes educatius i hi haurà també una sessió per adults, la nit de l'11 de novembre.

L'activitat està organitzada per la  Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell, des d'on  valoren que també el cinema pot ser una porta interessant per a aquest "temps d’especial reflexió i redescobriment". Les quatre pel·lícules que es projectaran són: 'Rocca, cambia el mundo'; 'Uno para todos', 'El año que cambiamos el mundo', i 'Minari'.

Aquest darrera va ser nominada als Oscar en sis apartats i entre ells el de millor film. L'actriu Youn Yuh-jung va guanyar l'Oscar a la millor actriu secundària. La trama gira al voltant d' una família d'emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas, després d'abandonar Califòrnia. Tot i que el somni del pare és instal·lar-se com a granger i conrear verdures per al mercat coreà a Amèrica del Nord, la mare preferiria viure en una ciutat, a prop d'un hospital, ja que el fill petit, David, està malalt del cor.                 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending