El senyor del mirador del roc del Quer o la nova plataforma de parapent

(AMB VÍDEO) Les imatges d’un parapentista llançant-se des de la icònica figura del concorregut llogarret canillenc genera estupefacció, alhora que es veu com un perill per l’absència d’altura

https://youtu.be/GtvPIi6rQwA

Les imatges d’un parapentista llançant-se a mode de plataforma de sortida des de la ja icònica escultura ubicada en un extrem del mirador del roc del Quer ha causat aquest dimarts certa estupefacció i un lleuger temor que dit indret acabi sent una mena de reclam per a d’altres aventurers.

Evidentment, per molt que el majestuós senyor estigui permanentment pensatiu i amb la mirada perduda cap a Canillo, mai hauria pensat l’escultura obra de l’argentí Miguel Ángel González González que acabaria sent el punt de partida d’un parapentista. Caldrà veure si hi pot haver alguna actuació en relació amb el primer aventurer que ha deixat rastre de la seva gesta o si caldrà adoptar mesures per impossibilitar que un actuació com l’enregistrada es pugui tornar a repetir.

 

A més a més, i més enllà de l’estupefacció, les fonts consultades han advertit de la poca alçada (i el risc que això pot suposar) que hi ha en aquell indret per molta altura que al turista, al visitant, li sembli que hi pot haver. Una cosa és el visionat i, l’altra, llançar-se en parapent. En fi, una aventura més per explicar i una anècdota que hauria de quedar com a tal. O potser no.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending