Seguiment massiu del minut de silenci en memòria de les víctimes del coronavirus

Càrrecs electes de Govern, Consell General i comuns han parat per retre homenatge als 51 morts però també funcionaris i treballadors tant del sector públic com del privat

Comentaris

Els consellers generals han fet el minut de silenci davant la Casa de la Vall.
Els consellers generals han fet el minut de silenci davant la Casa de la Vall. Altaveu

El minut de silenci convocat aquest dimecres en record de les 51 persones que han mort a causa de l’epidèmia del coronavirus a Andorra ha tingut un seguiment massiu. L’han fet els consellers generals a la plaça del Nou Consell General i el Govern, que ha interromput el consell de ministres, passant pels càrrecs comunals, però també per funcionaris i altres treballadors públics. Uns instants emotius en memòria de les víctimes de la pandèmia.

La cita era a les dotze del migdia del tercer i darrer dia de dol oficial decretat pel Govern. A davant de la nova seu del Consell Generals, els parlamentaris i treballadors de la cambra han retut l’homenatge a les persones difuntes per culpa de la Covid-19, mentre que a l’edifici administratiu l’executiu ha aturat momentàniament les deliberacions del consell de ministres.

El seguiment també l’han fet els funcionaris, com ara el dels serveis de tràmits de Govern o els del cos de policia. Un dels llocs on amb més emoció s’ha viscut el minut de silenci ha estat a l’hospital, on s’ha acabat també amb un aplaudiment.

Minut de silenci dels consellers generals a davant de Casa de la Vall.
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending