Retirat un lot de sobrassada de la marca 'Escaubells' perquè podria provocar listeriosi

El ministeri de Salut ha emès una alerta sanitària davant la possible presència d'un bacteri en el producte, que ha estat únicament comercialitzat al Pas de la Casa

Sobrassades de la marca 'Escaubells'
Sobrassades de la marca 'Escaubells'

El ministeri de Salut ha emès una alerta sanitària per evitar el consum de sobrassada de la marca 'Escaubells', concretament del lot número 042223 que havia estat comercialitzat al Pas de la Casa i s'havien venut poques unitats del producte abans de la seva retirada.

L'establiment encarregat de la producció d'aquesta sobrassada va detectar, mitjançant els procediments de control rutinaris, que l'esmentat lot podria estar contaminat pel bacteri Listeria monocytogenes, conegut per causar la malaltia de la listeriosi. Per aquest motiu va procedir a la retirada de tot el producte disponible al mercat. Des de salut s'aconsella a tots els consumidors que hagin pogut adquirir la sobrassada 'Escaubells' del lot possiblement afectat, que el retornin a lloc de compra.

La listeriosi és una malaltia que pot afectar especialment a persones amb sistemes immunitaris debilitats, dones embarassades, nounats i adults majors. Els símptomes comuns de la listeriosi inclouen febre alta, dolors musculars, nàusees, vòmits i diarrea.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending