El Raonador se suma a les activitats d’Unicef amb motiu del Dia Mundial de la Infància

Marc Vila, ha compartit la seva experiència amb quatre alumnes de segon d’ESO de l’Escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma

El Raonador del Ciutadà, Marc Vila durant la seva xerrada a l'escola.
El Raonador del Ciutadà, Marc Vila durant la seva xerrada a l'escola. RAONADOR DEL CIUTADÀ

El Raonador del Ciutadà, Marc Vila, ha compartit part del matí d'aquest dijous amb quatre alumnes de segon d’ESO de l’Escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma amb motiu de les activitats organitzades per l’Unicef en el Dia Mundial de la Infància, que se celebra el proper dia 20.

Martina Romero, Mariona Font, Zoe Vidal i Arnau Tàpies, els joves protagonistes de la jornada, s’han interessat per les funcions i la història de la institució i s’han mostrat gratamentsorpresos en saber que els joves de més de 12 anys poden demanar hora i visitar al Raonador sense necessitat d’anar acompanyats de cap adult.

També han demanat pel tipus de problemàtiques que atén la institució i sobre els requisits que ha de tenir un Raonador per poder exercir el seu càrrec. El contingut de la trobada, a la qual també hi ha pres part la professora Imma Rodríguez i la directora del centre, Olga Moreno, es veurà reflectit properament en una publicació que impulsa l’escola andorrana i que s’editarà en breu en l’àmbit educatiu. La Institució del Raonador del Ciutadà col·labora des de fa quatre anys amb aquesta iniciativa de l’Unicef, que vol posar en el centre la mirada dels més joves.

L’Escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma és la primera escola del sistema educatiu andorrà en adherir-se a aquesta iniciativa i es compromet amb UNICEF Andorra aincorporar en el pla educatiu del centre la promoció, coneixement i defensa dels drets de lainfància, segons es recullen en la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant de 1989.

Etiquetes

Comentaris

Trending