Els productors locals mostren que són un sector dinàmic a la Fira d'Andorra

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, destaca la bona acollida i la qualitat dels seus productes

Comentaris

Productors agrícoles i artesans a la fira.
Productors agrícoles i artesans a la fira. BRU NOYA

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sosteniblitat, Sílvia Calvó ha destacat la bona acollida i la qualitat dels productes que ofereixen els productors locals a la Fira. Ha destacat que es tracta d’un sector “molt dinàmic” que aprofita la cita anual per presentar “novetats". Comparteixen espai amb emprenedors francesos.

“Hem recuperat la fira també pel que fa als productors locals”, ha celebrat Calvó, que ha afegit que cada vegada n’hi ha més al país i que volen, també, participar en un certamen com la fira. Ha destacat la feina “transversal” que fan i que el consumidor pot gaudit amb “confiança” dels seus productes de quilòmetre zero. Ha aprofitat per recordar el paquet de mesures anunciades aquest dimecres perquè puguin gaudir d’ajuts per a la certificació ecològica i ha afegit que sembla que molts s’animaran i que tampoc els ha de costat massa complir els requisits per obtenir el certificat, ja que estan fent les coses “bé”.

Ha fet esment a la col·laboració que hi ha amb els productors de les zones més pròximes de França i que hi ha intercanvis constants. "Els andorrans van a fires a llocs com Foix i Saint Gaudens i ells són presents a les que organitzem aquí".

Etiquetes

Comentaris

Trending