El primer cap de setmana de rebaixes es dóna amb la conjugació perfecta

Els diversos esdeveniments esportius i culturals, a més de la festivitat de Sant Joan, han donat als comerciants els ingredients perfectes per tenir una bona afluència

Imatge de l'avinguda Meritxell.
Imatge de l'avinguda Meritxell.

El passat divendres, 25 de juny, es va donar el tret de sortida a una de les temporades més fructíferes per als comerciants andorrans, les rebaixes d’estiu. Aquest inici dels descomptes ha coincidit amb múltiples esdeveniments musicals, com l’Andorra Music Festival, esportius i la festivitat de Sant Joan, que va atraure molts visitants al país. Per tant, s’ha donat la conjugació perfecta per a les botigues, sobretot a l’eix comercial d’Andorra la Vella.

“El cap de setmana ha anat molt bé, ara entre setmana es nota més fluix, però és la mateixa tònica que hem estat vivint des que s’han relaxat les mesures sanitàries”, explica Sònia Yebra, presidenta de The Shopping Mile. Tot i això, les botigues aquest any han fet descomptes “importants”, del 30, el 40 i el 50%, per tal de remuntar després de les caigudes a causa de la pandèmia.

Les expectatives dels comerciants se situen a partir de juliol, on l’arribada de turistes serà molt més voluminosa. “Confiem també que els múltiples esdeveniments que s’estan fent i convocant a tot arreu del país atregui compradors als nostres carrers”, indica Yebra. Pel contrari, explica que a The Sopping Mile aquest any no s’ha plantejat fer cap acte a l’aire lliure, com es podia fer en anys anteriors. “No saber com estarà la situació sanitària, quines seran les mesures... Ens ha fet decidir que millor no organitzar res”.

Etiquetes

Comentaris

Trending