La previsió de nevades altera l’activitat escolar: sense esquí i amb sortides avançades a secundària

El Govern incrementa les mesures per disminuir l’afectació que pugui tenir a la xarxa viària el temporal de neu que es preveu que arribi les properes hores

Infants durant una jornada d'esquí escolar.
Infants durant una jornada d'esquí escolar. ARXIU

Sense esquí escolar aquest dilluns -i caldrà veure què passa en els dies successius- i amb avançament de la sortida de classe dels estudiants d’ensenyament secundari. Aquestes són dues de les mesures adoptades pel Govern davant la previsió de nevades que s’han d’iniciar de forma important aquest dilluns. Alhora, caldrà veure com evoluciona tot plegat i les famílies han d’estar ben pendents de possibles comunicacions pels canals oficials.

I és que el Govern incrementa les mesures per disminuir l’afectació que pugui tenir a la xarxa viària el temporal de neu que es preveu que arribi les properes hores. Un temporal que afectarà a tot el Principat, especialment el sud del país. Així, el protocol indica que, en cas d’avís taronja per aquestes circumstàncies, es cancel·li preventivament l’esquí escolar de la jornada, en aquest cas la de dilluns. Caldrà esperar a l’evolució del temporal i les previsions per saber si l’activitat es manté per dimarts o també es veu cancel·lada. Les famílies rebran la informació a través dels canals habituals.

El ministeri d’Educació també ha acordat per a demà dilluns la sortida anticipada dels alumnes de segona ensenyança, batxillerat i Formació Professional. Avançant el retorn del Transport Escolar, es vol evitar col·lapses a la carretera, especialment un cop s’intensifiquin les nevades. Així doncs, els alumnes que cursin estudis a partir de segona ensenyança podran veure modificats els seus horaris per tal de sortir del centre educatiu després de dinar.

Demà al matí, Transport Escolar i els centres educatius concretaran els horaris de sortida adaptats per a cada escola i s’informarà a les famílies. Pel que fa als horaris d’entrada al matí, es mantenen sense modificació donat que les previsions meteorològiques no indiquen que hi hagi complicacions a primera hora del dia.

Comentaris (3)

Trending