Preparades les trucades per parlar amb el Pare Noel i els Reis Mags

A partir d’aquest dilluns els infants poden fer servir el 121 per traslladar els seus desitjos i col·laborar amb Càritas Andorrana

Andorra Telecom ha habilitat el telèfon 121
Andorra Telecom ha habilitat el telèfon 121

Andorra Telecom ha posat a disposició de les famílies del Principat el número curt per parlar amb el Pare Noel i amb Melcior, Gaspar i Baltasar. A través del 121 es pot fer la trucada màgica que, a més a més, permet col·laborar amb un euro amb un projecte d’Atenció Primària que desenvolupa Càritas Andorrana.

Els nens d’Andorra ja poden traslladar els seus desitjos al Pare Noel i els tres Reis Mags per a aquest Nadal a través del telèfon 121. La trucada tindrà un cost d’un euro, que anirà per a Càritas Andorrana. Concretament, per un servei d’acollida, orientació i acompanyament que té com a finalitat atendre les necessitats bàsiques de les persones com l’alimentació, l’habitatge, la salut, la roba, la soledat o el desarrelament.

Al 2021, segons informa Andorra Telecom, es van realitzar un total de 2.300 trucades. Aquest any es confia en poder superar aquesta xifra.

Comentaris

Trending