La Poste retroba la normalitat després de resoldre la pana informàtica

L'avaria que ha impedit efectuar operacions bancàries s'ha prolongat durant gairebé una setmana

Oficines de la Poste a Andorra la Vella.
Oficines de la Poste a Andorra la Vella. ARXIU

La Poste ja funciona a ple rendiment aquest divendres després de la pana informàtica que ha impedit efectuar operacions bancàries durant gairebé una setmana, coincidint amb l'inici del mes i el fet que molts clients havien d'efectuar pagaments o disposar de diners en efectiu. S'ha hagut de treballar amb intensitat per recuperar el servei.

S'espera una afluència notable de clients durant el matí d'aquest divendres ja que hi ha el cap de setmana i dilluns és festiu a Andorra la Vella per la celebració de la festa major. La incidència de la pana hauria pogut ser més gran si s'hagués produit en un altre mes ja que ara una bona part dels clients, notablement funcionaris francesos (docents i altre personal) fan vacances.

El sistema informàtic de la Poste es va canviar recentment ja que patia petites avaries. La majoria d'operacions bancàries són per enviar diners a França ja sigui a estudiants andorrans o a familiars. Els funcionaris cobren la seva nòmina a través dels correus francesos on també es fan trameses i es reben cartes i paquets, A  Andorra hi ha uns 2.000 residents francesos.

Comentaris

Trending