La policia imposa 600 multes per infraccions a la carretera durant l'emergència sanitària

Durant el mateix període ha aplicat 200 sancions per haver comés alguna infracció de seguretat pública

Un control de policia.
Un control de policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha imposat 600 sancions per infraccions a la carretera i 200 multes per haver comés alguna infracció de seguretat pública durant l'emergència sanitària decretada per la pandèmia de la Covid-19. Malgrat això, "el comportament de la majoria de la ciutadania ha estat exemplar" afirma el cos de seguretat per mitjà de les xarxes socials.

En el seu compte de Twitter fa el balanç coincidint amb la declaració parcial de la fi de la situació d'emergència sanitària. Actualment, la policia està duent a terme, des del passat dia 1 una campanya de circulació adreçada als conductors de motocicletes, ciclomotors i vehicles anàlegs.

Amb la finalitat de millorar la seguretat viària en general, seguint les línies marcades en el pla d’actuació del departament de Policia, es realitza aquesta campanya de controls preventius enfocada de forma directa al control tècnic i administratiu, a la vigilància i a l’aplicació de les mesures coercitives que permet la Llei de la Circulació envers els conductors que manifestin també un comportament imprudent. Aquesta iniciativa acabarà el pròxim dia 21.

Etiquetes

Comentaris

Trending