Els Petits Cantors agraeixen amb un concert la feina dels sanitaris

L'actuació del cor dirigit per Catherine Metayer s'ha fet a la plaça de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell

Un moment de l'actuació dels Petits Cantors davant l'hospital.
Un moment de l'actuació dels Petits Cantors davant l'hospital. SAAS

Els Petits Cantors dirigits per Catherine Metayer han actuat aquest dilluns a la plaça de l'hospital per agrair la tasca dels sanitaris durant la pandèmia de la Covid-19. De fet, ha estat un assaig general en un lloc ampli i on han pogut respectar les mesures de distanciament.

Els integrants del cor continuaran treballant a casa, tot i que es pot millorar la tècnica individual però no la coral. El fet de comptar amb una quaranta cantants fa que calgui trobar un lloc ampli per assajar tots junts de cara al concert de Meritxell, el 8 de setembre tot i que no saben encara com es desevoluparan els actes de la Festa Nacional per les mesures higièniques i de distanciament fixades pel Govern ja que el santuari acull una gran número de persones. L'evolució de la situació sanitària també marcarà el seu futur calendari d'actuacions ja que cada any acostumen a fer una gira internacional.

Mentrestant buscaran llocs oberts i espaiosos per anar assajant en grup. Així aquest mateix dilluns a la tarda han fet una altra actuació a l'esplanada de la Casa de la Vall. El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària ha donat gràcies als Petits Cantors per la seva actuació a través de les xarxes socials.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending