Els peruans es reorganitzen per ser més incisius en fer sentir la seva veu i defensar els seus drets

En plena crisi dels abusos en la construcció, l’associació de residents decideix fer un pas cap a la consolidació per tal de tenir una participació més activa en la vida social andorrana

Un moment de l'assemblea.
Un moment de l'assemblea. ARPPA

En plena crisi pels abusos que alguns obrers peruans han patit en el sector de la construcció, l’associació que aplega els residents al Principat originaris d’aquell país ha decidit impulsar la reorganització i reunificació del col·lectiu amb la intenció de poder tenir una participació més activa en la vida social andorrana i fer sentir més i millor la seva veu al país alhora que defensar de forma inqüestionable els drets que ostenten.

Un notable grup de residents es van trobar aquest dissabte, segons que ha comunicat l’Associació de Residents Peruans al Principat d’Andorra (ARPPA), per celebrar l’assemblea general de l’entitat i triar una nova junta directiva que ha de durar, en principi, fins al 2026. La principal cara visible del col·lectiu, Lorenzo Castillo, continuarà assumint la presidència de l’associació. Milton Moreno en serà el vicepresident. Carla Valera comandarà la secretaria general i després hi ha tot un seguit de persones que lideraran altres secretaries: Ysabel Hernández (Economia), Raúl Capcha (Cultura), Julio Olórtegui (Esports) i Wilfredo Lucas (Disciplina). A més, hi ha dues vocalies ocupades per Walter Agreda i Daniel López.

WhatsApp Image 2023 08 27 at 22.55.32
Els integrants de la nova junta directiva.

Segons el comunicat tramès per l’ARPPA, el reelegit president del col·lectiu va manifestar que “cal continuar treballant, conscients que la reorganització i consolidació de l’ARPPA ens ha de portar a la participació social, cultural i esportiva a la societat andorrana, sense oblidar-nos de la part reivindicativa de la nostra comunitat, treballant pel respecte als nostres drets i aconseguint-ne d’altres”. La junta directiva escollida haurà de presentar en un temps prudencial un pla de treball per executar durant el seu mandat.

Comentaris (10)

Trending