Ordino-Arcalís tindrà un servei de lloguer de bicis elèctriques

Durant l’horari de funcionament del telecabina l’accés per carretera romandrà tancat perquè es pugui circular sense perill

Xavier Salinas, David Ledesma i David Hidalgo a la presentació d'activitats d'estiu de Grandvalira
Xavier Salinas, David Ledesma i David Hidalgo a la presentació d'activitats d'estiu de Grandvalira

Ordino-Arcalís comença la temporada d’estiu aquest cap de setmana amb la posada en funcionament del seu telecabina. A més, volen potenciar l’ús de la bicicleta i el senderisme als llacs de Tristaina i a la Vall de Sorteny. 

El director de desenvolupament de negoci de Grandvalira-Saetde, Xavier Salinas, ha declarat que, durant l’horari de funcionament del telecabina que uneix el planell de l’Hortell amb Tristaina, l’accés a la Coma només serà possible amb el giny. És a dir, no es podrà accedir per la carretera, fet que donarà llibertat als ciclistes per gaudir de la muntanya sense perill. En aquest sentit, hi haurà un lloguer de bicicletes elèctriques per les famílies que vulguin restar dificultat a la pujada. Salinas també ha destacat la posada en marxa del restaurant ‘La Coma’ i l’habilitació del refugi de la Vall de Sorteny amb totes les garanties sanitàries, ja que consideraven que “era important que els visitants poguessin dormir a la muntanya”.

Imatge del 'Mon(t) Màgic aquest matí

Relacionat

Canillo recupera la màgia

D’altra banda, també ha aprofitat per anunciar l’obertura del restaurant de Pessons i la disponibilitat de l’autobús 4x4 per arribar-hi, tot i que pertanyen a Grau Roig. El director s’ha mostrat positiu i ha afirmat que, després de les dificultats que tots han hagut de patir, l’obertura de les instal·lacions és un “bon punt de sortida” per tornar a la normalitat.

Per la seva part, el director de màrqueting de Grandvalira-Nevasa, David Ledesma, ha explicat que es podrà accedir als diferents telecabines (el d’Ordino, el de Canillo i el Funicamp) amb el forfet de Grandvalira, d’Ordino Arcalís i de l’Esquí Club.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending