Canillo recupera la màgia

El telecabina de la parròquia i el Family Park ‘Mon(t) Màgic’ obren les portes fins al 13 de setembre

Canillo inaugura la seva temporada d'estiu aquest dissabte amb l’obertura del giny i el ‘Mon(t) Màgic’ i ho fan amb algunes novetats. Ara, l’entrada serà una polsera que carregarà les activitats contractades i també les anirà descomptant una vegada siguin realitzades, amb l’objectiu de digitalitzar el màxim possible els serveis del parc. A més, fins al 12 de juliol els residents podran fer-ne ús gratuït del telecabina de la parròquia i també del d'Ordino-Arcalís i del Funicamp

Aquest any, Grandvalira té tres objectius claus: Fidelitzar el públic que ja coneixia les seves instal·lacions, facilitar al màxim que els residents puguin descobrir la seva oferta i seduir els clients del turisme de proximitat com ara els espanyols i els francesos. Així ho ha explicat el director de màrqueting de Grandvalira-Nevasa, David Ledesma. “Afrontem la situació amb optimisme, no sabem que es donarà al futur però tenim un producte per tots els públics que ofereix natura i diversió”, ha afegit. D’altra banda, Ledesma ha avançat que durant la setmana vinent es publicarà tota la informació relativa als forfets i els descomptes que tindran els diferents clients i que es podrà accedir als diferents telecabines (el d’Ordino, el de Canillo i el Funicamp) amb el forfet de Grandvalira, d’Ordino Arcalís i de l’Esquí Club.

El camp de golf de Soldeu i ‘Epic Andorra’ també estaran disponibles aquest estiu

Quant a les activitats, la principal novetat és la possibilitat de realitzar el recorregut del ‘Màgic Gliss’ (el tobogan de muntanya) amb unes ulleres 3D de realitat virtual. De pujada permetran a la canalla “donar caça al tamarro” i de baixada serà una experiència sensorial totalment nova. El director general de Grandvalira-Ensisa, David Hidalgo, també ha volgut destacar el restaurant ‘Roc de les Bruixes’, el qual tindrà la seva carta digitalitzada i permetrà fer la comanda a distància i fer servir una màquina pels pagaments en efectiu.

A banda d’això, Hidalgo ha declarat que el camp de golf de Soldeu també estarà obert amb nous espais per augmentar la seguretat i que ‘Epic Andorra’ tindrà disponibles les seves bordes i cabanyes amb tots els serveis que normalment s'ofereixen.

 
 

Etiquetes

Comentaris

Trending