Oberta la convocatòria per accedir al Programa de joves professionals de l’ONU

Aquesta iniciativa de contractació busca integrar nous perfils a les Nacions Unides provinents de països sota representats

Seu de l'ONU a Nova York.
Seu de l'ONU a Nova York. ARXIU

El ministeri d’Afers Exteriors informa de la convocatòria d’un nou període de presentació de candidatures per al Programa de joves professionals de l’Organització de les Nacions Unides (ONU). Es tracta del Programa de joves professionals, una iniciativa de contractació que busca integrar nous professionals a les Nacions Unides provinents de països sota representats. 

Andorra és un dels països que poden participar en aquesta convocatòria d’examen, que enguany tractarà sobre afers socials i estadística. Les proves es faran en línia a través del sistema Inspira i sense la necessitat de desplaçar-se a un centre d’examen. Per poder-hi accedir, s’ha de tenir la nacionalitat andorrana, tenir 32 anys o menys en finalitzar l’any 2022 i haver cursat com a mínim formació universitària de primer cicle homologada i relacionada amb alguna de les àrees d'examen mencionades. També és necessari tenir un bon coneixement de l’anglès o del francès.

Etiquetes

Comentaris

Trending